top of page

Transformă Viziunea în Realitate cu Serviciile Noastre de Producție Video

La Artbakers.ro, producția video nu este doar o tehnică, ci o artă. Ne dedicăm creării de conținut video care nu doar că arată bine, dar și comunică eficient mesajul brandului tău.

De la idee la ecran, oferim soluții complete de producție video care vorbesc direct audienței tale.

Descoperă diversitatea și calitatea serviciilor noastre de producție video. Fie că este vorba de reclame, videoclipuri corporative sau conținut pentru social media, avem soluția potrivită pentru tine.

Portofoliu Video

De ce să Alegi Artbakers.ro pentru Producția Video

  • Utilizăm echipamente de ultimă generație pentru a asigura cea mai bună calitate.

Calitate înaltă
  • Echipa noastră de creativi este pregătită să transforme orice viziune în realitate.

Creativitate fără limite
  • Livrăm proiectele la timp, fără a compromite calitatea.

  • Oferim pachete personalizate pentru a se potrivi nevoilor și bugetului tău.

Eficiență, rapiditate si flexibilitate

În era digitală, prezența pe social media nu este doar opțională, ci esențială. La Artbakers.ro, ne specializăm în crearea de conținut vizual captivant care nu doar atrage atenția, ci și convertește. De la videoclipuri scurte pentru Instagram până la campanii complexe pentru Facebook, oferim soluții complete pentru a vă amplifica mesajul și a vă crește audiența.

Beneficii:

Creștere Organică: Conținutul nostru de calitate vă ajută să atrageți mai mulți urmăritori și să îmbunătățiți angajamentul, fără a depinde de publicitate plătită.

Conversii Mai Mari: Strategiile noastre de conținut sunt concepute pentru a stimula acțiunile utilizatorilor, fie că este vorba de cumpărături, înscrieri sau partajări.

Consolidarea Brandului: Un conținut coerent și de calitate vă ajută să construiți o identitate de brand puternică pe social media.

Analiză și Optimizare: Oferim rapoarte detaliate care vă arată performanța conținutului și zonele de îmbunătățire, asigurându-vă că investiția dvs. aduce rezultate măsurabile.

Continut Social Media

Campaniile publicitare sunt coloana vertebrală a oricărei strategii de marketing de succes.Ne place sa transformăm ideile dvs. în campanii vizuale puternice care nu doar atrag atenția, dar și generează rezultate măsurabile. Cu o abordare holistică, de la concept la implementare, ne asigurăm că fiecare element al campaniei dvs. este optimizat pentru impact maxim.

Beneficii:

Strategie Personalizată: Înțelegem că fiecare brand este unic, de aceea oferim soluții personalizate care se aliniază cu obiectivele și bugetul dvs.

Rezultate Măsurabile: Fiecare campanie vine cu metrici și analize detaliate, astfel încât să puteți vedea ROI-ul (Return on Investment) în timp real.

Creativitate Fără Limite: Cu o echipă de creativi talentați, suntem pregătiți să abordăm orice provocare și să transformăm viziunea dvs. într-o campanie memorabilă.

Optimizare Continuă: Pe baza feedbackului și a datelor colectate, ne ajustăm strategiile pentru a maximiza eficiența campaniei.

Campanie Publicitară:

Videoclipurile corporate sunt mai mult decât simple prezentări; ele sunt oportunități de a comunica cultura, valorile și obiectivele companiei dvs. într-un mod vizual captivant. Ne concentrăm pe crearea de videoclipuri care nu doar informează, dar și inspiră și motivează. De la videoclipuri de formare la prezentări de produs și rapoarte anuale, oferim o gamă completă de servicii video pentru nevoile corporative.

Beneficii:

Profesionalism: Calitatea înaltă a producției noastre reflectă nivelul de profesionalism și seriozitate pe care îl aduceți în afacerea dvs.

Mesaj Clar și Concis: Ajutăm la distilarea mesajelor complexe într-un format ușor de înțeles, sporind astfel eficiența comunicării interne și externe.

Flexibilitate: Oferim pachete personalizate care pot fi adaptate pentru a satisface o varietate de nevoi corporative, de la lansări de produse la evenimente interne.

Valoare pe Termen Lung: Videoclipurile noastre sunt concepute pentru a fi resurse valoroase care pot fi utilizate în multiple contexte, oferind astfel un ROI (Return on Investment) excelent.

Videoclipuri corporate

Pachete și Prețuri:

Alege Pachetul Care Ți Se Potrivește

Thanks for subscribing!

Profită acum de oferta noastră specială! Abonează-te la newsletter și primești 15% reducere la primul proiect video.

Gata să Creezi ceva Uimitor?

  • Care sunt etapele practice pe care le facem noi in implementarea brandingului?
    Consultare Inițială: Începem prin întâlniri cu clienții pentru a înțelege viziunea, misiunea și obiectivele lor. În această etapă, colectăm cât mai multe informații despre afacerea clientului și nevoile lor specifice. Cercetare de Piață: Investigăm piața în care clientul nostru activează. Identificăm competitorii principali, segmentele țintă și tendințele actuale pentru a asigura că brandingul va fi relevant și distinctiv. Dezvoltare de Strategie: Creăm o strategie de branding care să definească poziționarea mărcii, propunerea unică de vânzare și mesajele cheie. Creare de Concepte: Bazat pe strategie, echipa noastră de design începe crearea de concepte vizuale - de la schițe inițiale la mock-ups detaliate. Dezvoltarea Designului: Odată ce un concept este aprobat, dezvoltăm toate elementele de identitate vizuală: logo, paletă de culori, tipografie și altele. Creare Ghid de Brand: Elaborăm un manual de brand care defineste regulile de utilizare a elementelor vizuale și tonului de comunicare, asigurând consistență în toate punctele de contact. Materiale de Marketing: Designăm și producem materialele de marketing necesare, cum ar fi cărți de vizită, broșuri, bannere și ambalaje. Prezența Digitală: Adaptăm identitatea brandului pentru mediul online: website, rețele sociale, bannere digitale și e-mail marketing. Lansare și Promovare: Organizăm și gestionăm campanii de lansare pentru a introduce noua identitate a brandului către publicul țintă. Feedback și Ajustări: Monitorizăm reacțiile și feedback-ul din piață, făcând ajustările necesare pentru a optimiza percepția mărcii. Revizuire Periodică: Brandingul nu este static. Oferim revizuiri periodice pentru a ne asigura că marca rămâne relevantă și eficientă în contextul pieței în schimbare.
  • Ce este branding-ul?
    Branding-ul este procesul de creare și consolidare a unei mărci în mintea consumatorilor. Acesta nu se referă doar la un logo sau un slogan, ci la întreaga experiență pe care un client o are cu afacerea, produsul sau serviciul dvs. Branding-ul implică definirea și comunicarea valorilor, misiunii și viziunii unei companii, creând astfel o imagine distinctivă și memorabilă în mintea publicului țintă. Cum facem noi branding-ul la ArtBakers? Ascultare și Înțelegere: Începem prin a ne aprofunda în cunoașterea afacerii dvs., a publicului țintă și a pieței în care activați. Dorim să înțelegem ce vă face unici și care sunt valorile dvs. fundamentale. Strategie de Branding: Bazându-ne pe ceea ce am învățat, dezvoltăm o strategie clară care să vă ghidă mărcii în direcția corectă. Aceasta va include definirea poziționării dvs. pe piață, tonului de comunicare și a mesajelor-cheie. Design Vizual: Creativitatea noastră intră în joc aici. Vom concepe sau reînnoi elemente vizuale ale mărcii dvs., de la logo la paleta de culori și până la ghidul de stil. Implementare: Odată ce avem toate elementele de branding, ne asigurăm că acestea sunt implementate consistent peste tot: de la materiale de marketing până la prezența online și comunicarea cu clienții. Evaluare și Ajustare: Branding-ul nu este un proces static. Vom monitoriza constant cum este percepută marca dvs. și vom face ajustările necesare pentru a vă asigura că rămâneți relevanți și conectați la publicul dvs. La ArtBakers, vedem branding-ul nu doar ca o misiune, ci ca o călătorie. Suntem aici să vă ghidăm la fiecare pas, asigurându-ne că marca dvs. strălucește și se distinge pe piață.

Solicită o Cotație

Dacă ești interesat de serviciile noastre, completează formularul de mai jos și echipa noastră te va contacta în cel mai scurt timp posibil.

Servicii de interes
Branding
Fotografie de produs
Productie video
Social Media Management
Marketing
Seo & Campanii Ads
Cum ati aflat de noi?
Recomandare
Retele sociale
Cautare pe google
Altele

Conectează-te cu arta vizuala

Pentru orice întrebări, colaborări sau pentru a solicita o cotație, nu ezitați să ne contactați prin una dintre metodele de mai jos:

Adresă de birou:
Strada Gura Putnei 114, Bucuresti

Telefon:
+40 770 828 131

Email:
office@artbakers.ro

Orar de lucru:
Luni - Vineri: 9:00 - 18:00
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis

bottom of page