top of page

În era digitală contemporană, o prezență solidă pe social media nu mai este doar un avantaj, ci o necesitate. Platformele sociale au devenit adevărate piețe unde brandurile își pot construi și consolida reputația, interacționând direct cu publicul lor țintă. Cu toate acestea, peisajul digital este aglomerat și în continuă schimbare, făcând dificilă ieșirea în evidență. Abonamentele noastre sunt concepute special pentru a naviga prin aceste provocări, oferind brandurilor instrumentele și expertiza necesare pentru a se afirma cu autoritate și a crea conexiuni autentice în mediul online.

Social Media Boost: Transformă-ți Prezența Online

Într-o lume digitală, o prezență activă pe social media asigură că brandul tău este văzut și recunoscut de un public mai larg.

Vizibilitate Crescută

Interacțiunile autentice și conținutul relevant cresc nivelul de implicare al audienței, creând o legătură mai puternică între brand și clienți.

Angajamentul Crescut al Publicului

Prin campanii țintite și conținut de calitate, poți atrage potențiali clienți care sunt cu adevărat interesați de produsele sau serviciile tale.

Generarea de Lead-uri de Calitate

O strategie bine definită poate direcționa traficul către site-ul tău și încuraja acțiunile dorite, fie că este vorba de achiziții, înscrieri sau alt tip de conversie.

Conversii Mai Mari

O strategie bine definită poate direcționa traficul către site-ul tău și încuraja acțiunile dorite, fie că este vorba de achiziții, înscrieri sau alt tip de conversie.

Reputație Consolidată

Analiza interacțiunilor și a datelor din social media oferă informații valoroase despre preferințele și comportamentul audienței tale.

Înțelegerea Publicului Țintă

Comparativ cu alte forme de marketing, social media oferă un ROI impresionant, permițând brandurilor să ajungă la un public vast cu un buget relativ redus.

Cost-Eficient

Avantajele unei Strategii de Social Media Solide

Ce Include Abonamentul?

În lumea digitală de astăzi, o imagine valoroasă poate spune mai mult decât o mie de cuvinte. Abonamentul nostru de fotografie oferă servicii de fotografiere de înaltă calitate, adaptate nevoilor specifice ale brandului tău. De la ședințe foto profesionale în studio sau în locații exterioare, până la editarea și adaptarea imaginilor pentru diferite platforme sociale, ne asigurăm că fiecare fotografie reflectă esența și valorile brandului tău. Cu o echipă de fotografi experimentați și echipament de ultimă generație, ne angajăm să transformăm viziunea ta în imagini captivante care vor atrage și vor angaja audiența.

01 Fotografie

Videoclipurile sunt esențiale în strategia de conținut, având capacitatea de a transmite mesaje complexe într-un format ușor de digerat și atrăgător. Abonamentul nostru de producție video cuprinde totul, de la concepție și scenariu, până la filmare și post-producție. Realizăm clipuri care rezonă cu publicul tău, fie că este vorba de videoclipuri promoționale, tutoriale sau povești de brand. Cu tehnologie avansată și o echipă de profesioniști, garantăm producții video care amplifică mesajul brandului tău în mediul online.

02 Producție Video

Conținutul scris rămâne coloana vertebrală a oricărei strategii de marketing digital. Abonamentul nostru include servicii de copywriting care transformă ideile în cuvinte puternice și convingătoare. De la postări pe social media și descrieri de produs, la reclame și povești de brand, scriem conținut care informează, angajează și convinge. Cu o abordare bazată pe cercetare și înțelegerea publicului țintă, ne asigurăm că fiecare cuvânt contează și servește obiectivelor tale.

03 Copywriting

A avea conținut de calitate este doar jumătate din ecuație; cealaltă jumătate este să știi când și unde să îl publici. Abonamentul nostru include planificarea și programarea conținutului, asigurându-se că mesajele tale ajung la publicul potrivit în momentul potrivit. Analizăm tendințele, monitorizăm performanța și ajustăm strategia pentru a maximiza angajamentul și conversiile.

04 Strategie de Content Management

Social media nu este doar despre vizibilitate; este și despre conversie. Abonamentul nostru se concentrează pe transformarea urmăritorilor în clienți fideli. Prin campanii țintite, optimizare pentru conversie și analiză detaliată, construim un parcurs al clientului care nu doar atrage, ci și convertește, generând vânzări și loialitate față de brand.

05 Strategie de Sales prin Social Media

Ideala pentru start-up-uri și mici antreprenori.

PPachet Creare Programator + creare postari + copywright

(15 postari + 15 stories / luna)

Strategie de Content Management: Planificare lunară

Preț: 120€/lună

Pachetul "Starter"

Perfect pentru afaceri în creștere care doresc să-și extindă prezența online.

Pachet Creare continut foto-video +

creare programator + postari + copywright

(30 postari + 30 stories / luna )

Strategie de Content Management: Planificare lunară

Preț: 420€/lună

Pachetul "Business"

Pentru branduri consolidate care caută o strategie completă și personalizată.

 

Fotografie: Creare continut foto specific 

Producție Video: create de continut video creativ 

Copywriting: postari pentru social media + postari de blog pentru cresterea vizibilitatii in online

Strategie de Content Management: Planificare, analiză și ajustare săptămânală

Strategie de Sales prin Social Media:

Campanii Google Ads/Facebook Ads

+ analiză și optimizare

Preț: Incepand cu 990€/lună

Pachetul "Premium"

Pachete și Prețuri:

Alege Pachetul Care Ți Se Potrivește

Social Media projects

Descoperă magia din spatele campaniilor noastre de succes pe social media. Fiecare proiect prezentat aici este o combinație de creativitate, strategie și pasiune, reflectând abilitatea noastră de a transforma ideile în conținut vizual impresionant. De la branduri emergente la nume consacrate, am avut privilegiul de a colabora cu o varietate de clienți, creând campanii memorabile care au rezonat cu publicul lor țintă.

Salve Boutique

HiarTouch

Esteem.ro

Restaurant Ciao NIki

Thanks for subscribing!

Profită acum de oferta noastră specială! Abonează-te la newsletter și primești 15% reducere la primul proiect video.

Gata să Creezi ceva Uimitor?

  • Care sunt etapele practice pe care le facem noi in implementarea brandingului?
    Consultare Inițială: Începem prin întâlniri cu clienții pentru a înțelege viziunea, misiunea și obiectivele lor. În această etapă, colectăm cât mai multe informații despre afacerea clientului și nevoile lor specifice. Cercetare de Piață: Investigăm piața în care clientul nostru activează. Identificăm competitorii principali, segmentele țintă și tendințele actuale pentru a asigura că brandingul va fi relevant și distinctiv. Dezvoltare de Strategie: Creăm o strategie de branding care să definească poziționarea mărcii, propunerea unică de vânzare și mesajele cheie. Creare de Concepte: Bazat pe strategie, echipa noastră de design începe crearea de concepte vizuale - de la schițe inițiale la mock-ups detaliate. Dezvoltarea Designului: Odată ce un concept este aprobat, dezvoltăm toate elementele de identitate vizuală: logo, paletă de culori, tipografie și altele. Creare Ghid de Brand: Elaborăm un manual de brand care defineste regulile de utilizare a elementelor vizuale și tonului de comunicare, asigurând consistență în toate punctele de contact. Materiale de Marketing: Designăm și producem materialele de marketing necesare, cum ar fi cărți de vizită, broșuri, bannere și ambalaje. Prezența Digitală: Adaptăm identitatea brandului pentru mediul online: website, rețele sociale, bannere digitale și e-mail marketing. Lansare și Promovare: Organizăm și gestionăm campanii de lansare pentru a introduce noua identitate a brandului către publicul țintă. Feedback și Ajustări: Monitorizăm reacțiile și feedback-ul din piață, făcând ajustările necesare pentru a optimiza percepția mărcii. Revizuire Periodică: Brandingul nu este static. Oferim revizuiri periodice pentru a ne asigura că marca rămâne relevantă și eficientă în contextul pieței în schimbare.
  • Ce este branding-ul?
    Branding-ul este procesul de creare și consolidare a unei mărci în mintea consumatorilor. Acesta nu se referă doar la un logo sau un slogan, ci la întreaga experiență pe care un client o are cu afacerea, produsul sau serviciul dvs. Branding-ul implică definirea și comunicarea valorilor, misiunii și viziunii unei companii, creând astfel o imagine distinctivă și memorabilă în mintea publicului țintă. Cum facem noi branding-ul la ArtBakers? Ascultare și Înțelegere: Începem prin a ne aprofunda în cunoașterea afacerii dvs., a publicului țintă și a pieței în care activați. Dorim să înțelegem ce vă face unici și care sunt valorile dvs. fundamentale. Strategie de Branding: Bazându-ne pe ceea ce am învățat, dezvoltăm o strategie clară care să vă ghidă mărcii în direcția corectă. Aceasta va include definirea poziționării dvs. pe piață, tonului de comunicare și a mesajelor-cheie. Design Vizual: Creativitatea noastră intră în joc aici. Vom concepe sau reînnoi elemente vizuale ale mărcii dvs., de la logo la paleta de culori și până la ghidul de stil. Implementare: Odată ce avem toate elementele de branding, ne asigurăm că acestea sunt implementate consistent peste tot: de la materiale de marketing până la prezența online și comunicarea cu clienții. Evaluare și Ajustare: Branding-ul nu este un proces static. Vom monitoriza constant cum este percepută marca dvs. și vom face ajustările necesare pentru a vă asigura că rămâneți relevanți și conectați la publicul dvs. La ArtBakers, vedem branding-ul nu doar ca o misiune, ci ca o călătorie. Suntem aici să vă ghidăm la fiecare pas, asigurându-ne că marca dvs. strălucește și se distinge pe piață.

Solicită o Cotație

Dacă ești interesat de serviciile noastre, completează formularul de mai jos și echipa noastră te va contacta în cel mai scurt timp posibil.

Servicii de interes
Branding
Fotografie de produs
Productie video
Social Media Management
Marketing
Seo & Campanii Ads
Cum ati aflat de noi?
Recomandare
Retele sociale
Cautare pe google
Altele

Conectează-te cu arta vizuala

Pentru orice întrebări, colaborări sau pentru a solicita o cotație, nu ezitați să ne contactați prin una dintre metodele de mai jos:

Telefon:
+40 770 828 131

Email:
office@artbakers.ro

Orar de lucru:
Luni - Vineri: 9:00 - 18:00
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis

bottom of page