top of page

Într-o lume digitalizată, campaniile publicitare online sunt cheia succesului. La Artbakers.ro, ne folosim de expertiza și inovația pentru a crea campanii ADS care generează rezultate tangibile.

Conectează-te la Viitorul Afacerii Tale

Campaniile pe rețelele sociale vă conectează cu publicul țintă într-un mediu familiar și interactiv. Aceste campanii sunt ideale pentru a construi conștientizare, angajament și loialitate față de brand.

Publicitate pe social media

Google Ads vă permite să vă plasați afacerea în fața potențialilor clienți exact în momentul în care aceștia caută produse sau servicii similare cu ale dvs. Aceste campanii sunt esențiale pentru a atrage trafic direcționat către site-ul dvs. și pentru a genera conversii rapide.

Google ads

Videoclipurile au puterea de a transmite mesaje complexe într-un mod captivant și memorabil. Campaniile video pot crește conștientizarea brandului, informa despre produse și stimula acțiunea.

Campanii video

Remarketingul vizează persoanele care au vizitat deja site-ul dvs., reamintindu-le de produsele sau serviciile dvs. și încurajându-le să revină și să finalizeze o acțiune.

Remarketing

Raport de Performanță pe Facebook

Suntem încântați să împărtășim rezultatele recente ale campaniilor noastre pe Facebook! Cu ajutorul Business Manager-ului, am monitorizat și analizat impactul eforturilor noastre de marketing și suntem mândri să împărtășim câteva statistici foarte bune cu voi.

Nicuta Enache

Testimonial CIao Niki
White mug against yellow background

Creaza prima campanie
cu noi!

Solicită o Cotație

Dacă ești interesat de serviciile noastre, completează formularul de mai jos și echipa noastră te va contacta în cel mai scurt timp posibil.

Servicii de interes
Branding
Fotografie de produs
Productie video
Social Media Management
Marketing
Seo & Campanii Ads
Cum ati aflat de noi?
Recomandare
Retele sociale
Cautare pe google
Altele

Conectează-te cu arta vizuala

Pentru orice întrebări, colaborări sau pentru a solicita o cotație, nu ezitați să ne contactați prin una dintre metodele de mai jos:

Adresă de birou:
Strada Gura Putnei 114, Bucuresti

Telefon:
+40 770 828 131

Email:
office@artbakers.ro

Orar de lucru:
Luni - Vineri: 9:00 - 18:00
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis

  • Care sunt etapele practice pe care le facem noi in implementarea brandingului?
    Consultare Inițială: Începem prin întâlniri cu clienții pentru a înțelege viziunea, misiunea și obiectivele lor. În această etapă, colectăm cât mai multe informații despre afacerea clientului și nevoile lor specifice. Cercetare de Piață: Investigăm piața în care clientul nostru activează. Identificăm competitorii principali, segmentele țintă și tendințele actuale pentru a asigura că brandingul va fi relevant și distinctiv. Dezvoltare de Strategie: Creăm o strategie de branding care să definească poziționarea mărcii, propunerea unică de vânzare și mesajele cheie. Creare de Concepte: Bazat pe strategie, echipa noastră de design începe crearea de concepte vizuale - de la schițe inițiale la mock-ups detaliate. Dezvoltarea Designului: Odată ce un concept este aprobat, dezvoltăm toate elementele de identitate vizuală: logo, paletă de culori, tipografie și altele. Creare Ghid de Brand: Elaborăm un manual de brand care defineste regulile de utilizare a elementelor vizuale și tonului de comunicare, asigurând consistență în toate punctele de contact. Materiale de Marketing: Designăm și producem materialele de marketing necesare, cum ar fi cărți de vizită, broșuri, bannere și ambalaje. Prezența Digitală: Adaptăm identitatea brandului pentru mediul online: website, rețele sociale, bannere digitale și e-mail marketing. Lansare și Promovare: Organizăm și gestionăm campanii de lansare pentru a introduce noua identitate a brandului către publicul țintă. Feedback și Ajustări: Monitorizăm reacțiile și feedback-ul din piață, făcând ajustările necesare pentru a optimiza percepția mărcii. Revizuire Periodică: Brandingul nu este static. Oferim revizuiri periodice pentru a ne asigura că marca rămâne relevantă și eficientă în contextul pieței în schimbare.
  • Ce este branding-ul?
    Branding-ul este procesul de creare și consolidare a unei mărci în mintea consumatorilor. Acesta nu se referă doar la un logo sau un slogan, ci la întreaga experiență pe care un client o are cu afacerea, produsul sau serviciul dvs. Branding-ul implică definirea și comunicarea valorilor, misiunii și viziunii unei companii, creând astfel o imagine distinctivă și memorabilă în mintea publicului țintă. Cum facem noi branding-ul la ArtBakers? Ascultare și Înțelegere: Începem prin a ne aprofunda în cunoașterea afacerii dvs., a publicului țintă și a pieței în care activați. Dorim să înțelegem ce vă face unici și care sunt valorile dvs. fundamentale. Strategie de Branding: Bazându-ne pe ceea ce am învățat, dezvoltăm o strategie clară care să vă ghidă mărcii în direcția corectă. Aceasta va include definirea poziționării dvs. pe piață, tonului de comunicare și a mesajelor-cheie. Design Vizual: Creativitatea noastră intră în joc aici. Vom concepe sau reînnoi elemente vizuale ale mărcii dvs., de la logo la paleta de culori și până la ghidul de stil. Implementare: Odată ce avem toate elementele de branding, ne asigurăm că acestea sunt implementate consistent peste tot: de la materiale de marketing până la prezența online și comunicarea cu clienții. Evaluare și Ajustare: Branding-ul nu este un proces static. Vom monitoriza constant cum este percepută marca dvs. și vom face ajustările necesare pentru a vă asigura că rămâneți relevanți și conectați la publicul dvs. La ArtBakers, vedem branding-ul nu doar ca o misiune, ci ca o călătorie. Suntem aici să vă ghidăm la fiecare pas, asigurându-ne că marca dvs. strălucește și se distinge pe piață.

Descoperă cum fotografia de calitate poate transforma afacerea ta, de la branding la vânzări. Citește mai mult pentru a afla secretele din spatele imaginilor care vând.

Impactul Fotografiei în Business

Thanks for subscribing!

Profită acum de oferta noastră specială! Abonează-te la newsletter și primești 15% reducere la primul proiect video.

Gata să Creezi ceva Uimitor?

bottom of page