Intrebari frecvente

Cat costa serviciile foto?


Pretul difera in functie de nevoile tale, de complexitate, echipamente si timpul pe care il vom aloca proiectului tau. In sectiunea de PRODUCTS gasesti un chestionar care ne va ajuta sa te intelegem mai bine si sa iti propunem oferta potrivita bugetului tau.
Ca punct de pornire preturile basic/edit primar pleaca de la 10 lei pe produs.
Cand sunt gata fotografiile?


Scopul nostru este sa livram cat mai repede,avantajul de a lucra in echipa ne ofera posibilitatea sa si realizam lucrul acesta nu doar sa il spunem. Exista o medie de 7 zile lucratoare,evident timpul depinde si de complexitatea proiectului tau ,pentru ca mai exista si si urgente, ce implica un cost suplimentar.Timpul de livrare este prevazut in contract si respectat fara exceptie.
Ce este un concept creativ?


CONCEPUL CREATIV este mai mult decat o poza basic,reprezinta o poza care sa iti puna in valoare cat mai bine businessul/produsul/serviciul TAU,conform ultimelor tendinte pentru a fii relevant pe piata si in functie de audientele social media.Conceptele creative sunt mult mai eficiente in a atrage clientii,te ajuta sa te diferentiezi,iar in cazul in care ai nevoie de sfaturi pentru platformele social media ,in momentul in care achizitionezi pachetul concept creativ,beneficiezi si de consultanta pentru marketing online.In cazul in care esti interesat de acest pachet nu ezita sa ne scrii pentru mai multe informatii.
De ce sa ne alegi?


Marterialele noastre foto si video speram ca le-ai vazut deja, ca ai fost atras de creativitatea si calitatea lor ,pentru ca de fel nu ne place sa ne laudam.Asta nu inseamna ca nu putem sa iti impartasim cateva valori artbakers:iubim creativitatea,inovatia,relevanta in piata si spiritul de echipa.Incercam sa ne informam cum putem sa sprijinim bussinesurile prin domeniul nostru si cum punem sa fim mereu cu un pas inainte inspre viitor.